Foredrag

"De Store Forandringers Tid, De sensetive børn og unge."

 Med min baggrund, som alternativ behandler (Reiki-healer og Zoneterapeut), tager jeg gerne rundt i landet med min viden om: "De Store Forandringers tid" og give oplysning om den tid vi alle lever i her og nu, hvor "gamle mønstre" brydes og "nye mønstre" bygges op. Nu hvor det er de menneskelige værdier skal til at manifestere sig.

Via rent intuitivt modtager jeg "informationer" som jeg 'giver videre' til tilhørerne/publikum, som har mulighed for at stille spørgsmål om, hvorfor vi alle skal opleve de forandringer, som foregår nu og fremover, både menneskeligt og globalt.  

Derved opnår tilhørerne/publikum måske en form for "hjælp til selvhjælp" i måden at tænke og handle på, så vi kan komme videre i denne tid, i et flow med "De Store Forandringers Tid"

Der er blevet udtrykt ønsket om et 'redskab' for endnu bedre at kunne forstå og forholde sig til hvad der foregår i øjeblikket på vores klode. Dette redskab der var tale om her, var en bog jeg fik skrevet som hedder ' Det Store Energiskift' med undertitlen 'Den Nye Tids Menneskehed', som nu kom i en revurderet udgave i 2013 fra forlaget "Livskilden" ved Merete Gundersen.

Alle der på en eller anden måde er nysgerrige eller har behov for en større forståelse for hvad det er der foregår over alt på denne jord, kan kontakte mig på 22882003.

Jeg holder foredrag over hele landet. Prisen er kr. 500 + rejsegodtgørelse.

Ring og aftal tid. 22882003.

 

 

     

 

 

Administration