Profil


 

Rent personligt ønsker jeg at  hjælpe disse børn og unge, som indeholder disse nye høje energier, som påvirker vores jord nu, de er blevet kaldt for "Indigo, Krystal og regnbuebørn". Jeg personligt har benævnt dem som "Den Nye Menneskehed" da de har denne højere bevidsthed til livet og det viser sig i deres måde at leve på.

Min interesse for disse børn er blevet så stor, at jeg i kærlighed og glæde vil hjælpe dem, ved at fortælle de voksne, forældre, lærere og pædagoger om dem og hvorfor de er her, fordi de ofte ikke bliver forstået af disse voksne.

Mange voksne synes at børnene virker meget urolige og ukoncentrerede, hvilket ofte bevirker de voksne giver op. Børnene kan nemt blive vrede og aggressive, da de er deres egen autoritet . De er ligeledes yderst sensitive overfor påvirkninger fra deres omgivelser. De kan ligeledes  ofte spontant komme med bemærkninger/forklaringer rent intuitivt, som kan virke noget foruroligende på de voksne. Dette betyder at disse børn og unge har det temmelig svært i institutioner,  som i børnehaven og i skoletiden, da de ikke føler at nogen forstår dem. Derfor tilbyder jeg at give min forklaring  på problemerne og de kan kontakte mig både pr.e-mail eller ringe til mig 22882003.

Der er brug for en viden og oplysning om disse problemer, da det er en ny situation lærere og pædagoger står over for. Det er derfor jeg ønsker at komme med et "indlæg", om disse problemer, hvor jeg ønsker en dialog med tilhørerne/publikum, om disse nye børn og deres situationer.

 

 

 

Administration