Sidste Nyt - Det Store Energiskift

.

Jeg kan nu meddele at jeg for alvor har sagt stop for at være med på messen i Falconer Centret fremover.

Jeg vil hermed sige tak til alle som har været og besøgt standen, og har fået gode forbindelser og hvor en del har købt  min bog + den lille bog De Spirituelle børn tale til verden, som jeg har i sinde at få optrykt igen.

Tak igen til alle. Vi ses måske når  jeg drager rundet til foredrag/ information rundt om i landet.

ET godt 2016 som ser ud til at blive et specielt år på mange måder.

Men igen messerne er forbi for mit vedkommende.

Jeg kan fortælle her, at  jeg fik skrevet et mindre skrift her til denne messe 2016, som handler om De Store Forandringers Tid De sesetive børn og unge. Jeg håber jeg kan få noget af dette skrift blive sat i bladet " Nyt Aspekt," Det vil tiden vise. Det er et slags sammendrag af min bog Det Store Energiskift Denj nye tids menneskehed, men har taget mere med om disse store forandringer der sker som startede d. 21-12-2012 men siden d. 28-9-2015 hvor der stadig vil forekomme energiskifte fremover.

 Det Store Energiskift!

jeg står stadig til rådighed, og med hensyn til denne bog, både med at give en forklaringe og sælge bogen hvis der er brug for det. Henvendelse til forfatter og foredragsholder Bodil -Margrete Schou, 22882003 med kærlighed fra

forfatteren og foredragsholderen Bodil -Margrete.

  

 Ud over dette fik jeg en oplevelse af rang, da jeg besøgte en skole i Vanløse,d.12.marts, 2013 som heder "Livets skole".

Dette var en skole som virkeliggøre en undervisning for alle disse nye vidunderlige børn, som ikke er gearet, eller kan tilpasses  hele den gamle undervisningsform. Det var en befrielse at besøge dette sted. Jeg vil anbefale at gå ind på Google og skrive Livets Skole. Her kommer der en meget fin video hvor vi kan se, og læse og høre hvad lederen Dorte Saiz Marquina taler om hvordan undervisningen foregår på denne skole. God fornøjelse, for det er det.

Kærligst Bodil - Margrete..  

 

 

 

 

 

Administration